12 Haziran 2013 Çarşamba

Google Takvim Uygulaması Artık Daha Renkli


Google-Takvim-Uygulamasi-Artik-Daha-Renkli


Google I/O etkinlikleri sırasında Google Takvim Android uygulaması için birçok yeniliği kullanıcılarına sunan Google tarafında geliştirme işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki Android için geliştirilen Google Takvim uygulamasının yeni sürümüyle birlikte kullanıcılara yine yeni özellikler sunulmuş durumda.


Google'ın kendi blogu üzerinde yaptığı açıklamaya göre, Google Takvim Android uygulmasının yeni güncellemesiyle birlikte bir takım estetik güncelleştirmeler kullanıcıları bekliyor. Randevularınız için günü ve saati seçebileceğiniz yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve kullanıcıların bazı randevularını daha belirgin hale getirebilmek için kullanabilecekleri özel renklendirme seçeneği yeni güncellemeyle birlikte kullanıcıların beğenisine sunulan yeni özellikler arasında yer alıyor.



Bunların dışında zaman dilimlerini seçmek için kullanılan arayüz üzerinde yapılan değişiklikler ve tekrar eden etkinlikler için kullanıcılara sunulan zamanlama özellikleri diğer kullanışlı yenilikler arasında gösterilebilir.


http://www.gezginlerindir.org/haber/google-takvim-uygulamasi-artik-daha-renkli



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder